Laadukasta kristillistä viestintää

Suomen helluntailiikkeen kustannustoiminta on keskitetty helluntaiseurakuntien ja yksityishenkilöiden omistamalle Aikamedialle.

Aikamedia on keskisuuri kristillinen mediatalo, jonka erikoisalana ovat laadukkaat viikko-, aikakaus- ja lastenlehdet, kirjat, äänitteet ja tallenteet sekä seurakuntatarvikkeet. Aikamedia panostaa myös uusmediaan, verkkojulkaisuihin ja eKirkko-julkaisujärjestelmiin.

Helluntaiherätyksen kustannustoiminta alkoi vuonna 1926, jolloin Ristin Voitto-lehden ympärille perustettiin yhdistyspohjainen Ristin Voitto ry. Kustannustoiminta laajentui kirjojen kustantamiseen, ja 60-luvun loppupuolelle valikoimiin tuli myös hengellinen musiikki Prisma-tuotemerkin alla. Yhdistys päätettiin yhtiöittää vuonna 1995, jolloin se sai nimen Aika Oy. Nykyisellä Aikamedia-nimellä mediatalo on toiminut vuodesta 2002. Sen toimipisteet ovat Keuruulla ja Keravalla, ja henkilöstöä on noin 30. Helluntaiherätyksen yhteiset rekisteröidyt HYRY-yhteisöt tekevät yhteistyötä Aikamedian kanssa omia julkaisuja kustantaessaan.

Aikamedian tuotantoa menneiltä vuosikymmeniltä...

... ja 2010-luvulta