Mikä on helluntaiseurakunnat.fi?

Helluntaiseurakunnat.fi on Suomen helluntaiherätyksen virallinen sivusto, jonka taustalla ovat Suomen helluntaiseurakunnat sekä helluntaiseurakuntien yhteiset rekisteröidyt yhteisöt (Hyry).

Sivusto tarjoaa tietoa helluntaiherätyksestä: sen toiminnasta, rakenteesta, historiasta ja opista. Se toimii siis tietopankkina jokaiselle, joka haluaa tietää, mitä on helluntailaisuus.

Helluntaiseurakunnat.fi-sivustolle on koottu helluntaiherätyksen seurakuntien yhteystiedot ja linkit niiden kotisivuille, samoin kuin helluntaiherätyksen yhteisten rekisteröityjen yhdistysten yhteystiedot.

Helluntaiseurakunnat.fi elää. Sivustolla julkaistaan helluntailaisuutta ja uskonelämää koskevia uutisia, ja sivuilla on myös blogi. Uutisia sivustolle tuottaa helluntaiherätyksen viikkolehti Ristin Voitto, ja blogia kirjoittaa joukko helluntailaiherätyksen toimijoita seurakunnista ja yhteisöistä.

Sivusto ideoitiin helluntaiherätyksen mediatyöryhmässä, johon kuuluu media-alalla toimivia helluntailaisia yhteisöjä. Sivuston teknisestä toteutuksesta vastaa Avainmedia ja sisällöntuotannosta Aikamedia. Palautetta sivustosta voi antaa Aikamedian toimittajalle Anna Lehtiselle (anna.lehtinen (at) aikamedia.fi).